The landscaping

Our landscape architect has perfectly adapted the project to the outdoor developments to ensure it’s in perfect harmony with the site.

A path around the residence turns into a promenade leading to the park where fruit trees will be planted as in an orchard.

Down below, the Marais stream, a Drive affluent, meanders along the property limit. The vegetation was chosen to be match the biotope.

In order to preserve this natural environment parking is only possible underground. The parking’s access ramp is covered with a vegetated roof.

 

The basement and parking lot

Accessible with the lift.

In order to preserve the environment all of the parking spots, including visitor spots, motorcycles and bicycles are located in the basement.

Each property has access to a cellar.

A stroller storage room, the technical rooms and the garbage disposal are also located in the basement.